Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 17:46

Ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας έκοψε την βασιλόπιτα του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με πλήθος φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6.00 ΄ το απόγευμα η κοπή της Βασιλόπιτας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, στο καφέ «foyer» του ΚοιΣΠΕ «ΔΕΣΜΟΣ».

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Παπαϊωάννου, η πρώην Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη και πολλοί εκπρόσωποι φορέων.

  Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας αναφέρθηκε στην τετράχρονη πορεία του Συλλόγου και στάθηκε ιδιαίτερα στην ένταξη στο ΕΣΠΑ και τη λειτουργία από τον Δεκέμβρη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας, που αποτελεί μια σημαντική δομή για την υποστήριξη τόσο των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας όσο και των οικογενειών – φροντιστών τους.

  Τέλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους φίλους , τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους φορείς που στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

  Χαιρετισμό  απεύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργαζίδης, ο Θ. Τεληγιαννίδης εκ μέρους των Περιφ/κών Συμβούλων και ο Πρόεδρος του ΚοιΣΠΕ «ΔΕΣΜΟΣ» Ηλίας Γραμματικόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου.

  Σε ένα γιορτινό και ζεστό κλίμα έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά και οι τυχεροί ήταν ο Θ. Τεληγιαννίδης που κέρδισε ένα βιβλίο και ο μικρός Αντώνης Καραστερίου που κέρδισε χειροποίητα δώρα από τις εθελόντριες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.

  Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή του.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

 

                      Ο Πρόεδρος                                                                 

              Γιώργος Σαλιάγκας