Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 09:46

Σημαντική Συνάντηση Εργασίας των Διευθυντών της COSMOTE στη Νάουσα (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια σημαντική Συνάντηση Εργασίας  των Τεχνικών Διευθυντών υποκαταστημάτων της COSMOTEσε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιείται το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου στη Νάουσα, στη Σχολή Αριστοτέλους.

Η συνάντηση η οποία έχει ως θέμα τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Α’ τριμήνου του 2016 αλλά και τον απολογισμό του 2015 του Ομίλου, αποτελεί μια «ένεση» εξωστρέφειας και μια ξεκάθαρη «ρότα» για τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να κινηθεί η Νάουσα όσον αφορά τον συνεδριακό τουρισμό.

Η συνάντηση διοργανώθηκε στη Νάουσα  χάρη στο Στέφανο Θεοχαρόπουλο, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας της COSMOTE, κατάγεται από τη Βέροια, έχει μεγαλώσει όμως στη Νάουσα και είναι «γαμπρός Ναουσαίος».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποδέχθηκε όλα τα στελέχη της Cosmoteτο πρωί της Τετάρτης μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη Νάουσα ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες.

 

Θεαματική αλλαγή εικόνας στη Σχολή Αριστοτέλους

Είναι χαρακτηριστική πάντως η θεαματική αλλαγή εικόνας προς το καλύτερο, τουλάχιστον για τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου της Σχολής Αριστοτέλους. Ο χώρος καθαρίστηκε, ευπρεπίστηκε  και έδειξε στην κυριολεξία την ομορφιά του και το πώς «δένει» με το καταπληκτικό τοπίο και τη φύση, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκομένους. Μια πραγματική διαφήμιση για τη Νάουσα η οποία δείχνει ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού αρκεί να το προσπαθήσει σε μια οργανωμένη βάση και σ ένα καθορισμένο masterplan, στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι όσοι εμπλέκονται και κυρίως ωφελούνται.

 

Τα καλύτερα για τους Ναουσαίους επιχειρηματίες

 

Παρόντες όμως στη διήμερη συνάντηση και επιχειρηματίες της Νάουσας. Το Καφέ Ζαχαροπλαστείο «Σούλα» ανέλαβε το catering και τις δυο ημέρες μ ένα πραγματικά πλούσιο μπουφέ που περιλάμβανε τα πάντα, ενθουσιάζοντας τους συμμετέχοντες.

Το βράδυ της Τετάρτης όλα τα στελέχη της COSMOTE δείπνησαν στις «4 Εποχές» στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο Νάουσα, με τους Βασίλη Λαφάρα και Νίκο Γκότση, να περιποιούνται με τον τρόπου που μόνο αυτοί ξέρουν τους καλεσμένους τους.

 

 

Σχετικά Άρθρα