Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 10:43

Microsoft: Αυτόματη αναβάθμιση σε Windows 10 από το 2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αλλαγή στον τρόπο αναβάθμισης των Windows 10 προχωρά η Microsoft.

Σύμφωνα με την Microsoft, ο τρόπος αναβάθμισης των Windows 10 από το 2016 θα γίνεται απο τις προτεινόμενες αναβαθμίσεις recommendedupdate μέσω του WindowsUpdate.

Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 10 θα κατέβουν αυτόματα στα μηχανήματα και θα εγκατασταθούν αυτόματα σε χιλιάδες από αυτά. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει αν θα εγκαταστήσει τα Windows 10, λέει η Microsoft.

Το μήνυμα διαλόγου θα παρουσιάζεται στον χρήστη μία φορά και ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει να μην δει την προτροπή για αναβάθμιση ξανά.

Επίσης, η Microsoft θα κάνει και κάποιες αλλαγές που αφορούν τα πειρατικά Windows. Καθώς έχει διαπιστώσει ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει η αναβάθμιση από πειρατικά Windows στα Windows 10, η Microsoft θα δίνει για μία φορά μόνο τη δυνατότητα στους πειρατές να κάνουν την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό μέσα από το WindowsStore και να αποκτήσουν μία γνήσια άδεια των Windows.

Αλλά η αναβάθμιση δεν θα είναι δωρεάν. Ο πειρατής θα πρέπει να αγοράσει την γνήσια άδεια χρήσης και έπειτα να προχωρήσει στην αναβάθμιση των Windows 10.

Τα παραπάνω εξυπηρετούν το στόχο της Microsoft να υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο PC με Windows 10 σε δύο χρόνια μετά την διάθεση τους.

Ακόμη δεν είναι γνωστό το τι θα κάνει η Microsoft με το δωρεάν upgrade στα Windows 10 μετά την 28η Ιουλίου 2016, οπότε λήγει η τρέχουσα προσφορά.

 

Πηγή: www.sigmalive.com

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"