Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 13:00

Πετυχημένη ποδηλατοπορεία στο κέντρο της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πετυχημένη ήταν η ποδηλατοπορεία  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρ Περιβάλλοντος, το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Νάουσας.

Η ποδηλατοπορεία πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και  τον  Δήμο Νάουσας, στα πλαίσια των ΚΑ’ Παυλείων/

Η εκδήλωση, παρουσία του αντιδημάρχου Νάουσας περιλάμβανε ποδηλατοπορεία, με αφετηρία το Ηρώο του δημοτικού πάρκου της Νάουσας, η οποία κατέληξε  στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της πόλης.

Οι ποδηλάτες διήλθαν  από τις οδούς: Μ. Αλεξάνδρου – Πεχλιβάνου – Φιλώτα Κόκκινου. Εκεί πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση στους μικρούς μας φίλους, πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και στη συνέχεια οι ποδηλάτες επέστρεψαν  ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή, στο  δημοτικό πάρκο, όπου απονεμήθηκαν  αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τις φωτογραφίες μας απέστειλε ο φίλος Γιώργος Καισαρίδης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"