Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 20:42

Έως τις 30 Ιουνίου η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 30 Ιουνίου ορίστηκε η νέα καταλυτική προθεσμία υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του 2016. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες μέσα στο διάστημα αυτό ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως και τεθούν εκπρόθεσμοι πληρώνοντας πρόστιμο.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΙΚΕΠ-Λογιστικού Γραφείου της Δώρας Μπαλτατζίδου έχοντας πολυετή πορεία και πείρα στο χώρο των φορολογικών δηλώσεων και με γνώμονα πάντα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι για μία ακόμη χρονιά έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν κάθε φορολογούμενο διασφαλίζοντας σωστή οργάνωση και πλήρη φορολογική κάλυψη.

Επικοινωνήστε με το ΙΚΕΠ-Λογιστικό Μπαλτατζίδου και ενημερωθείτε για λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν έγκυρα και έγκαιρα.

 

ΙΚΕΠ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ

Ερμού 35, Κοπανός  Δ.Νάουσας

Τηλ. 2332042000/48222

www.mpaltatzidou.gr

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"