Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 

 

 
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 09:20

Περήφανοι για τον Αλέξανδρο Λαφάρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για την πορεία του «δικού μας», Ναουσαίου Αλέξανδρου Λαφάρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Ο αγαπητός σε όλους Άλεξ, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς το τι συμβαίνει στη Νάουσα, παρότι βρίσκεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό.

Είναι  ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στη Νέα Υόρκη και πρόσφατα, είχε σημαντικές συναντήσεις, με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με την παρουσία των Ηγετών όλων των χωρών μελών του διεθνούς οργανισμού.

Εκτός από τον πρωθυπουργό ο Άλεξ, είχε συναντήσεις και με άλλα σημαίνοντα πρόσωπα όπως τον Γενικό Πρόξενο στη Νέα Υόρκη,  όπου συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα.

Και εις ανώτερα Άλεξ.

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"