Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 13:52

"Η τροπολογία που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για να μη μειωθούν οι συντάξεις, αποκαλύπτει την υποκρισία και την κοροϊδία της κυβέρνησης Τσίπρα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αν. Τομέαρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για την κατάργηση του μέτρου μείωσης των συντάξεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ενώ ψήφισε την περικοπή των συντάξεων, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα άθλιο παιχνίδι υποσχέσεων για την κατάργηση του μέτρου.

 

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε τροπολογία για να μην μειωθούν οι συντάξεις για να αποκαλυφθεί σε όλο τον Ελληνικό λαό η υποκρισία και η κοροϊδία της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Αν η κυβέρνηση θέλει να μην περικοπούν οι συντάξεις, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας.

 

Να υπενθυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε την περικοπή των συντάξεων ενώ το συγκεκριμένο μέτρο δεν συμπεριλήφθηκε στο αχρείαστο και επώδυνο μνημόνιο που συμφώνησε ο κ. Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015.

 

Το μέτρο της περικοπής των συντάξεων μαζί με αυτό της μείωσης του αφορολόγητου επιβλήθηκε το 2017, λόγω των καθυστερήσεων της κυβέρνησης να κλείσει η αξιολόγηση αλλά και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει.

 

Ο κ. Τσίπρας μέχρι το 2015 μπορούσε να παραπλανήσει τους πολίτες για να υφαρπάξει την ψήφο τους, να τους κάνει να πιστεύουν τα ψέματα του. Σήμερα, οι πολίτες ξέρουν. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να παραπλανήσει κανέναν, γιατί κανείς δεν πιστεύει ούτε μια λέξη από όσα λέει».

 

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου