Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 11:16

«Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην υπερφορολόγηση»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, σχετικά με τα όσα αναφέρει η έκθεση του ΟΟΣΑ, για την Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

            «Η Ελλάδα, με Κυβέρνηση Τσίπρα, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις φορολογικές επιβαρύνσεις ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ.

 

Όπως αποδεικνύεται από την μελέτη του ΟΟΣΑ που δημοσιεύθηκε  σήμερα, το 2016 η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα με αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης πάνω από 1 ποσοστιαία μονάδα (1,06%).

 

Οι φορολογικές επιβαρύνσεις στην εργασία, στο πεδίο των άμεσων φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, καθιστούν τη χώρα μας πρωταθλήτρια στην υπερφορολόγηση.

 

Η πολιτική των φόρων χωρίς τέλος και χωρίς λογική διαλύει τον παραγωγικό ιστό και την οικονομία. Συνιστά αντικίνητρο για την εργασία.

 

Η πολιτική αυτή έχει την υπογραφή και τα δακτυλικά αποτυπώματα του κ. Τσίπρα.

 

Υπάρχει, όμως, μια άλλη Ελλάδα.

 

Η παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα που ζητά χώρο για να αναπνεύσει. Ζητά μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, απαλλαγή από τα βαρίδια του κρατισμού και του χθες.

 

Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"