Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 10:05

Οριστικά εκτός σχολείων οι εκπαιδευτικοί που κατηγορούνται για παιδεραστία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκτός των χώρων διδασκαλίας μέχρι να κριθούν οι υποθέσεις από τα υπηρεσιακά συμβούλια θα μείνουν οι επίορκοι καθηγητές, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε να παραταθεί η αργία για τους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως η διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, η κακομεταχείριση μαθητών ή οι κλοπές από ταμεία σχολικών μονάδων και είχαν τεθεί στο παρελθόν σε αργία.

Στην σχετική ανακοίνωσή η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας χαρακτηρίζει ανάρμοστη και επικίνδυνη για την εκπαιδευτική διαδικασία και την ασφάλεια των μαθητών την συμπεριφορά αυτών των εκπαιδευτικών.

Τυχόν επαναφορά τους στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προκαλούσε σημαντικά προβλήματα στα σχολεία στα οποία θα επέστρεφαν κι έτσι αποφασίστηκε να μείνουν μακριά από αυτά μέχρι να αποφανθούν τα υπηρεσιακά συμβούλια για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Αν και δεν αναφέρεται συγκεκριμένος αριθμός, εκτιμάται ότι η παράταση της αργίας αφορά 10 ως 12 εκπαιδευτικούς.

 

Πηγή: imerisia.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"