Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:45

Η νέα καμπάνια "Greeks Teach Hospitality" από το 100% Hotel Show, εξάγει τουρισμό!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

by: Nikos S. Morantis

 

Το 100% Hotel Show, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της συμμετοχής του στην έκθεση WTM του Λονδίνου, αποκαλύπτει το όνομα της κεντρικής καμπάνιας μέσω της οποίας θα προωθεί δυναμικά την Ελληνική επιχειρηματικότητα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

 

Με το μήνυμα “Greeks Teach Hospitality”, το 100% Hotel Show, θέλει να δηλώσει την υψηλή ποιότητα των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, συνδέοντας το μήνυμα της καμπάνιας με την παγκοσμίου φήμης ελληνική φιλοξενία, και να προσκαλέσει τουριστικούς παράγοντες από όλο τον κόσμο να συνεργαστούν με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

 

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται μερικές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις και εταιρείες στον τουρισμό, είτε πρόκειται για ξενοδοχειακές μονάδες είτε για εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες προς τον τουριστικό κλάδο. Η καμπάνια “Greeks Teach Hospitality”, έρχεται σαν απάντηση στην αρνητική χροιά που είχε δημιουργηθεί για την ελληνική επιχειρηματικότητα κατά τη έξαρση της «κρίσης», η οποία λειτούργησε αντίστροφα, κάνοντας τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις να ανεβάσουν τον πήχη και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

 

Η καμπάνια "Greeks Teach Hospitality" αποτελείται από μια σειρά online δράσεων που θα ενισχύουν το μήνυμα στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ βασικό σημείο αναφοράς των ενεργειών της θα αποτελέσει η συμμετοχή σε διάφορες εκθέσεις και events του εξωτερικού, με πρώτο παράδειγμα την έκθεση WTM London 2017.

 

 

 

Γιατί το 100% Hotel Show στηρίζει την εξωστρέφεια;

 

Αποτελώντας τον Premium θεσμό που αφορά την ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων και κατ’ επέκταση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το 100% Hotel Show, ξεπερνά τα όρια μιας κλασσικής εγχώριας έκθεσης και φροντίζει (με στενή επαφή και παρακολούθηση των δεδομένων της ελληνικής αλλά και της διεθνούς τουριστικής αγοράς) να αποτελεί έναν από τους πλέον ενημερωμένους οργανισμούς σε σχέση με την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

 

Κατά συνέπεια, εισάγει στο βασικό του όραμα την εξωστρέφεια και λανσάρει ένα διεθνές πλάνο προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών.

 

Έχοντας μάλιστα σημαντική εμπειρία στο στήσιμο εκθέσεων, συμπεριλαμβάνει σαν πρώτο βήμα την συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, εκπροσωπώντας δυναμικά ελληνικά τουριστικά brands, ενώ στο πλάνο εξωστρέφειας προγραμματίζονται μεγαλύτερης κλίμακας events στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Τι είδους εταιρείες θα παρουσιαστούν στην καμπάνια "Greeks Teach Hospitality";

 

Η καμπάνια "Greeks Teach Hospitality" αφορά τόσο τους ξενοδόχους όσο και τους επαγγελματίες και τις εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες στον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως αρχιτέκτονες, εταιρείες sales & marketing αλλά και εξαγωγικές εταιρείες υλικών και προϊόντων.

 

Τα ξενοδοχεία θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν στην καμπάνια του "Greeks Teach Hospitality" του 100% Hotel Show, είτε ως συμμετέχοντες στη βραχεία λίστα των Hotel Design Awards, είτε κατόπιν επιλογής από την εξειδικευμένη ομάδα του θεσμού λόγω της καινοτομίας που παρουσιάζουν.

 

Οι εταιρείες και οι επαγγελματίες της καμπάνιας "Greeks Teach Hospitality", θα πρέπει να πληρούν την προϋπόθεση να μπορούν να εξάγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους εκτός Ελλάδος, ενώ θα προ-εγκρίνονται από την ειδική ομάδα του θεσμού. Οι εταιρείες θα ελέγχονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν.

 

Και στις 2 περιπτώσεις, ο σκοπός της καμπάνιας είναι η διεθνής προβολή και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, τόσο μέσω της συμμετοχής σε εκθέσεις όσο και μέσω του online προγράμματος προβολής.