Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 11:24

Το Ford Fiesta έγινε… 40!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Γενέθλια» 40 χρόνων έχει φέτος το δημοφιλές μοντέλο FordFiesta (δείτε την επίσημη σελίδα), αφού κυκλοφορεί από το 1976 και έχει πουλήσει πάνω από 17 εκατ.  αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου σε όλο τον κόσμο.

Η Ford δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την επέτειο να περάσει στα… ψηλά, για αυτό και τιμά το best seller μοντέλο της  στην Ευρώπη τα 4  τελευταία έτη, με ένα νέο , πρωτοποριακό και… φρέσκο, όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε, μοντέλο (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με FordFiesta).

Το 2016, το Fiesta μένει σταθερό στην φιλοσοφία του πρώτου  πιστό στο πνεύμα του πρώτου μοντέλου και προσφέρει δυναμική σχεδίαση, ανανεωμένο εσωτερικό και εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC με φωνητική ενεργοποίηση και σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με χαμηλή ταχύτητα Active City Stop.

Όπως προαναφέρθηκε, πάνω από 17 εκατομμύρια fordfiestaέχουν πωληθεί σε όλο τον  κόσμο, τα τελευταία 40 χρόνια και πολλά από αυτά στην Ελλάδα.

Το να συντηρεί κανείς ένα αυτοκίνητο Fordδεν είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο, ωστόσο πάντα υπάρχουν λύσεις ακόμη πιο αξιόπιστες και οικονομικές, καθώς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε «εκπτώσεις» στην ασφάλειά μας, παρά μόνο εκπτώσεις στις αγορές μας.

Μια καλή ευκαιρία για ποιοτικά και οικονομικά ανταλλακτικά είναι και ο δικτυακός τόπος www.antallaktikaexartimata.gr, όπου υπάρχει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, για όλους σχεδόν τους τύπους των αυτοκινήτων και, φυσικά, της Ford.

Και  μην ξεχνάτε:

Ο χειμώνας είναι μπροστά, οπότε πρέπει να γίνει καλός έλεγχος στα οχήματά μας, τόσο στα παρελκόμενα (αντιολισθητικές αλυσίδες, ελαστικά κλπ), όσο και στα μηχανικά μέρη του οχήματος (λάδια,  υγρά, αντιψυκτικά κλπ), για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.