Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 11:57

Σύσκεψη Αποστόλου με φορείς της Μακεδονίας στη ΔΕΘ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς, διοικητικούς και συνεταιριστικούς φορείς της Μακεδονίας είχε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου, Νίκος Αντώνογλου και Χαράλαμπος Κασίμης.

Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που παρέχει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 και ο συντονισμός των δράσεων έτσι ώστε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βαγγέλης Αποστόλου, " όχι μόνον να υπάρξει ταχεία απορρόφηση των κοινοτικών και εθνικών κονδυλίων, αλλά κυρίως τα κονδύλια αυτά να πιάσουν τόπο για την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και της ελληνικής υπαίθρου".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"