Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 15:31

Πρόγραμμα μελισσοκομίας για το 2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με κοινή υπουργική απόφαση φαίνεται να εγκρίνεται για το 2016 πρόγραμμα μελισσοκομίας. Η επιδότηση αφορά την αγορά νέων κυψελών και την ενίσχυση μετακινούμενων μελισσοκόμων.

Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 5,7 εκατ. ευρώ όπου το 50 % βαρύνει τον ΕΛΕΓΕΠ (κοινοτική χρηματοδότηση), ενώ το υπόλοιπο 50 % βαρύνει τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι που θέλουν να ενισχυθούν είτε για την αντικατάσταση είτε για την μετακίνηση των κυψελών τους μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής έως τις 30 Απριλίου.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο δράσεις:

1.      Την αντικατάσταση κυψελών

2.      Την οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας

 

Οι αιτήσεις των μελισσοκόμων γίνονται στις κατά τόπους ΔΑΟΚ ή σε κέντρα μελισσοκομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δικαιούχους του προγράμματος και με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΙΚΕΠ-Λογιστικό Γραφείο ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ Ερμού 35, Κοπανός. Γραμμή Επικοινωνίας: 2332042888.    

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"