Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 18:31

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ που έλαβε χώρα  στην Αθήνα παρέστη ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Σε συνομιλία του με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Δούκα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χρήστο Γιαννακάκη, ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε τις θερμότερές του ευχές και υπογράμμισε ότι το νέο Συμβούλιο αποτελεί μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, που θα παράξει σημαντικό έργο με στόχο την ισχυροποίηση του κεντρικού φορέα ασφαλιστικής κάλυψης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων στην Ελλάδα, τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος των ασφαλισμένων και την παράλληλη οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων ενεργητικής προστασίας των καλλιεργειών.

Επισήμανε δε ότι ο ίδιος θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία μαζί με τη νέα Διοίκηση για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων επ’ ωφελεία του κόσμου της πρωτογενούς παραγωγής. Ένας κόσμος που, όπως τόνισε, τα τελευταία χρόνια επλήγη πολλαπλώς από τις συνεχείς καταστροφές σε φυτικό, ζωικό, πάγιο και έγγειο κεφάλαιο των αγροτικών του εκμεταλλεύσεων κυρίως λόγω των θεομηνιών και των δυσμενών καιρικών φαινομένων και έχει ανάγκη διαρκούς και ουσιαστικής στήριξης.