Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 07:55

WIRSINDALLEGRIECHEN– Γλέντι συμπαράστασης για την Ελλάδα στη Βιέννη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ελληνικό γλέντι τρικούβερτο για συμπαράσταση στον ελληνικό λαό που υποφέρει από την οικονομική κρίση έκανε και φέτος η ελληνική ορθόδοξη Μητρόπολη της Αυστρίας , στο Griechengasse, δρομάκι που ενώνει τις δύο εκκλησίες μας την Αγία Τριάδα με τον Άγιο Γεώργιο στην 1η περιοχή της Βιέννης.

Αμέσως μετά την λειτουργία της Πεντηκοστής, που θεωρείται ουσιαστικά και η ιδρυτική μέρα της Εκκλησίας ως θεσμού, όλοι οι πιστοί με τον Μητροπολίτη τους, τον πατέρα Ιωάννη και όλους τους ιερείς επικεφαλής  πήγαν στο δρομάκι όπου τους περίμεναν ατέλειωτες ελληνικές λιχουδιές και τα εκπληκτικά ελληνικά συγκροτήματα της Βιέννης.  Η μέρα - που τελείωσε στις 8 το βράδυ - αυτής συμπαράστασης προς την Ελλάδα είχε μεγάλη προσέλευση από Αυστριακούς και Έλληνες αλλά και πολλούς φίλους προς την Ελλάδα,  ξένους που θέλησαν να δείξουν για 4η συνεχόμενη χρονιά πως  « είναι όλοι Έλληνες». Άλλωστε αυτό ήταν και το σύνθημα από την Μητρόπολη «WirsindalleGriechen».

Georg Gstrein

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αυστραλία ή Ευρώπη The Unheard Through Children’s Eyes »
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"