Αρχείο


Οι μαθητές της Β1 τάξης του 1ου Γυμνασίου Νάουσας με την καθηγήτρια τους Βαγγελίτσα Μπισίνα, επισκέφθηκαν το ΥΦΑΔΙ, όπου παρακολούθησαν τον τρόπο κατασκευής χριστουγεννιάτικων χειροτεχνημάτων.
Θαύμασαν τα πανέμορφα στολίδια, συζήτησαν με τα παιδιά του Υφαδιού για τις δράσεις που αναπτύσουν και διαπίστωσαν ότι τα ότομα με αναπηρίες έχουν αξιώλογες δεξιότητες, που με την κατάλληλη βοήθεια μπορούν να κάνουν θαύματα.
Ιδιαίτερη εντύπωση τους προξένησε το γεγονός ότι το ΥΦΑΔΙ για 11 ολόκληρα χρόνια δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση και η λειτουργία του στηρίζεται αποκλειστικά στις προσπάθειες του συλλόγου και την αγάπη των Ναούσαίων.
    Τα πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια του Υφαδιού, οι μοναδικές γιορτινές οικολογικές κάρτες απο Ναούσαίους καλλιτέχνες,  τα σακουλάκια με "κόλιντα" κ.α. θα εκτιθενται στην Δημοτική Βιβλιοθήκη από 10 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πρωτοχρονιά 9:30-2μ.μ. και 5:30-9μ.μ. το βράδυ, καθώς επισης και στο μαγαζάκι τους, που βρίσκεται στο Δάσος των Χριστουγένων στο Άγιο Νικόλαο.
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το ΥΦΑΔΙ, γιατί το αξίζει!