Αρχείο

Πανέτοιμη δείχνει να είναι  η  Νάουσα για το πρώτο εκτός έδρας  της ματς, της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Πλαταμώνα, με την τοπική Ακαδημία. Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα ο  Βασίλης Αργυρίου είδε όλους τους παίχτες του να δηλώνουν παρών στη προπόνηση της Παρασκευής,  οποία περιελάμβανε και  εσωτερικό προπονητικό διπλό.  Έτσι η ομάδα θα κατέβει να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση της, χωρίς προβλήματα τραυματισμών. 

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί  φίλαθλοι της ομάδας που ευελπιστούν, παρά τη δυσκολία του, να δουν τη Νάουσα να παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Συγκρατημένα αισιόδοξος για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας  αγώνα με τον Πλαταμώνα, δείχνει ο προπονητής της Νάουσας κ. Βασίλης Αργυρίου. «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, παρά το άγχος της πρεμιέρας. Δουλέψαμε πολύ αυτή τη βδομάδα για το παιχνίδι με τον Πλαταμώνα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα ανταποκριθούν, αφού μου το έδειξαν καθημερινά στις προπονήσεις. Σημαντικό για τη Νάουσα ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Πλαταμώνας θα είναι μια ομάδα, μαζί με την Κοζάνη και τα Λευκάδια, που θα πρωταγωνιστήσουν στον όμιλό μας. Ο πρωταθλητισμός για μας είναι αναγκαστικός. Αυτός που θα βγει νικητής φέτος, θα είναι εκείνη η ομάδα που θα έχει μεγάλη διάρκεια και υπομονή. Μια ομάδα για να γίνει πραγματικά μεγάλη, θέλει τον κόσμο δίπλα της. Τους καλούμε λοιπόν την Κυριακή να έρθουν στον Πλαταμώνα και να σταθούν στο πλευρό μας» δήλωσε ο κ. Αργυρίου. Στο ίδιο μήκος κύματος και η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα και φυσικά οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι καλούν τους φιλάθλους τους να τους συμπαρασταθούν σε ένα κρίσιμο και δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.