Αρχείο

Τα Εικαστικά Εργαστήρια της ΚΕΠΑΠ Νάουσας, με τη συνεργασία του Συλλόγου για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας συνεχίζουν τον  κύκλο προβολής ταινιών με θέμα: «Τέχνη, Ελπίδες και Όνειρα».
Δεύτερη ταινία «Μις Πόττερ » του Κρίς Νούναν.  Στο βικτωριανό Λονδίνο, μια γυναίκα, η Μπεατρίς Πόττερ, αψηφά τις κοινωνικές νόρμες και τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της ακολουθώντας το κοριτσίστικο όνειρό της, τη συγγραφή βιβλίων με παραμύθια. Ενώ η προσωπική της ζωή παραμένει στάσιμη, η επαγγελματική της απογειώνεται όταν καταφέρνει να πουλήσει ένα βιβλίο με παιδικές ιστορίες στον ανερχόμενο εκδότη Νόρμαν Γουόρν. 
Με τη βοήθειά του, τα βιβλία της Μπεατρίς γίνονται εκδοτικά φαινόμενα και γνωρίζουν τεράστια επιτυχία με αποτέλεσμα η συγγραφέας να γίνει ένα είδος διασημότητας της εποχής.
Η προβολή της ταινίας θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 με ώρα έναρξης της προβολής :8.00 μ.μ.
Η ταινία είναι κατάλληλη και η προβολή είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με ελεύθερη είσοδο, για εκπαιδευτικούς σκοπούς.