Αρχείο

Υποσχέσεις για τη νέα σεζόν ,για ακόμη ένα παιχνίδι, άφησαν οι παίκτες του Βασίλη Αργυριου. Επικράτησαν με σκορ 3-1 τη Δόξα  Πενταλόφου και έδειξαν ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα με τη μπάλα να βρίσκετε κυρίως στο χώρο του κέντρου, και μόνη αξιόλογη στιγμή ένα σουτ του Παυλίδη στο 21¨.

Στο 2ο μισό του αγώνα η Νάουσα  ανέβασε στροφές και ευτύχισε να προηγηθεί στο 52' , όταν μετά  από εκτέλεση κόρνερ ,οι 2 κεντρικοί αμυντικοί  έπαιξαν βόλεϊ και μετά από κεφαλιά -πάσα του Πέικου, ο Πίτος έκανε το1-0.

Η Νάουσα συνέχισε να ανεβάζει στροφές και στο 72' ο Περηφανόπουλος με πανέμορφη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Σύγγα ο οποίος με εξίσου όμορφο πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα   της Δόξας .

Στο 80' ο Π. Αργυρίου μετά από ατομικό σλάλομ και σουτ  μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 3-0.

Η Νάουσα πέτυχε και τέταρτο τέρμα αλλά αυτή τη φορά στην εστία της , με αυτογκόλ, σε μια άτυχη στιγμή,  του Περηφανόπουλου .

Η σύνθεση της Νάουσας: Τσίγγας, Μανδάλης( 85 Κελεσίδης), Περηφανόπουλος ( 85? Θεοδωρόπουλος), Πέικος (80? Νίκου),Πίτος (80? Παπαδής), Παυλίδης(75΄Σαμαράς), Τερζόπουλος (65΄Τασιώνας), Πετρίδης (46΄Αργυρίου Γρηγόρης), Ευθυμιάδης Γαβριήλ (46΄Σύγγας), Τούφας ( 70΄Ευθυμιάδης Τέλης), Καραλιόπουλος (46΄Αργυρίου Πασχάλης)

 

Από τον αγώνα.

 

Παλιά "δόξα" της Νάουσας και του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ηλίας Σαπάνης, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη μεγάλη ομάδα της χρυσής εποχής της δεκαετίας του '90. Ο Ηλίας ( στη φωτογραφία μας με τον Βασίλη Αργυρίου)  έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Νάουσα και τους φιλάθλους της.