Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο


H EE κυνηγάει για ακόμα μία φορά τη Google στην Ευρώπη, για τις μονοπωλιακές πρακτικές.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει να εξετάζει τα διάφορα παράπονα ανταγωνιστικών εταιρειών της Google μεταξύ των οποίων είναι η "προτίμηση" που δείχνει η μηχανή αναζήτησης της εταιρίας στις υπηρεσίες και προϊόντα της Google. 
Η έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γι’ αυτές τις αντιμονοπωλιακές πρακτικές της Google έχει ξεκινήσει από το 2010 και δεν είναι απίθανο η υπόθεση να πάει στα δικαστήρια και η Google θα έχει στην διάθεσή της 90 ημέρες για να αντικρούσει τις κατηγορίες, ή να προσπαθήσει να καταλήξει σε κάποιο διακανονισμό αλλιώς είναι πιθανό να πληρώσει πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 6,6 δισ. δολάρια για αντιμονοπωλιακές επιβαρύνσεις.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια και στις ΗΠΑ όταν η Google είχε κατηγορηθεί από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ακριβώς για τους ίδιους λόγους, αλλά τελικά δεν είχε νομικά προβλήματα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"