Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αρχείο

Η ΔΕΥΑΝ με την υπ. Αρ. 44/18-03-2015 ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να ρυθμίσει τις οφειλές των πολιτών δείχνοντας κατανόηση στα προβλήματα της εποχής αλλά παράλληλα και αυστηρότητα σε αυτούς που εσκεμμένα αδιαφορούν, κατέληξε στα παρακάτω:
1) Πληρωμή των οφειλών στην επιχείρηση σε μηνιαίο και άτοκο ποσοστό 2,50% επί του    συνολικού ποσού ή αλλιώς 5% στον λογαριασμό που εκδίδεται σε δίμηνη βάση.
 π.χ. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος οφείλει 500ευρω .
 Το 2,50% αυτού του ποσού είναι  12,50 ευρώ ανά μήνα.
 Συνεπώς σε κάθε λογαριασμό θα υπάρχει επιπλέον 25 ευρώ(δυο μήνες Χ 12,50 ευρώ =25,00ευρω)   έτσι ώστε σε διάστημα είκοσι (20) διμήνων να εξοφληθεί ο λογαριασμός.
2) Διακοπή παροχής νερού πλην περιπτώσεων πραγματικής  αδυναμίας ,σε λογαριασμούς-υπόχρεους οι οποίοι είναι ανεξόφλητοι πάνω από τρία  δίμηνα  και αδιαφορεί ο υπόχρεος για πραγματοποίηση διακανονισμού.
3) Μη σύνδεση με δίκτυο,  υπόχρεου(ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή) έστω και αν αυτός αλλάξει –   μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα-επαγγελματικό χώρο.
4) Δεν γίνεται σύνδεση-νέο συμβόλαιο με την ΔΕΥΑΝ εφόσον υπάρχει ληξιπρόθεσμος μη τακτοποιημένος λογαριασμός.
Θα γίνεται έλεγχος σε κάθε νέα σύνδεση εάν ο αιτών έχει οφειλές.(το 3 & 4 θα εφαρμοστεί προκειμένου να εξομαλυνθεί το φαινόμενο ο ενοικιαστής να αφήνει οφειλές και να <<εξαφανίζεται>> αδιαφορώντας προκλητικά για τις υποχρεώσεις του)     
                           
Ποιος είναι υπόχρεος? (ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής??????)
 
Υπόχρεος για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς είναι ο ιδιοκτήτης πλην των παρακάτω περιπτώσεων
α)υπόχρεος είναι ο ενοικιαστής μόνον σε περίπτωση που έχει  γίνει ενοικιαστήριο το  οποίο έχει προσκομιστεί στην ΔΕΥΑΝ και έχει γίνει αλλαγή στο συμβόλαιο με την ενυπόγραφη δήλωση ιδιοκτήτη.
  β)  όταν σε λογαριασμό που αποστέλλεται υπάρχουν δυο υπόχρεοι τότε καθίστανται  και οι δυο οφειλέτες.
Τα παραπάνω μέτρα θα εφαρμοστούν σε ολόκληρο τον Δήμο τόσο στην πόλη της Νάουσας όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα.
   
Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
Παρθενοπουλος Ιωάννης
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"