Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αρχείο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας να παραβρεθούν στην ενημερωτική ομιλία με θέμα τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.)
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στη Βέροια.

Η παρουσία όλων των ενδιαφερομένων αγροτών και κτηνοτρόφων είναι σημαντική προκειμένου να συζητηθούν οι προσανατολισμοί και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της κοινής πολιτικής για την ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με ορίζοντα το 2020.

Ομιλητές θα είναι τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας Καλλιόπη Παπαοικονόμου και Σωτήρης Κώστογλου.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"