Αρχείο

 
Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των Αγώνων Επιχειρηματολογίας της Δ.Δ.Ε Ημαθίας, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στο νομό.
 Στους Αγώνες συμμετείχαν τα εξής Λύκεια της Διεύθυνσης:
            1ο ΓΕΛ  Βέροιας
                        2ο ΓΕΛ  Βέροιας
      3ο ΓΕΛ  Βέροιας   
      4ο ΓΕΛ  Βέροιας
                             1ο ΓΕΛ  Νάουσας
                           2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας        
                              ΓΕΛ Μελίκης
                              Μεικτή  ομάδα (Μαθητές από τα συμμετέχοντα σχολεία)
      Οι αγώνες δόθηκαν σε 2 γύρους. Νικήτριες ομάδες αναδείχτηκαν οι:
                               1ο ΓΕΛ Βέροιας με 2 νίκες
                               2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας με 2 νίκες.
      Οι ομάδες των παραπάνω σχολείων θα συμμετάσχουν στην τελική φάση των Αγώνων Επιχειρηματολογίας με τις νικήτριες ομάδες της Δ.Δ.Ε Πέλλας. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.
     Στην α΄ φάση από (1) μία νίκη κέρδισαν τα εξής Λύκεια:
                                ΓΕΛ Μελίκης
                               2ο ΓΕΛ Βέροιας
                               3ο ΓΕΛ Βέροιας
                               4ο ΓΕΛ Βέροιας
      Βραβείο καλύτερου ομιλητή απονεμήθηκε στη μαθήτρια Γαλανίδου Σοφία του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, η οποία συγκέντρωσε 181 μονάδες.
 
 Η Διευθύντρια Β΄/θμιας Εκπαίδευσης κα Αναστασία Ε. Μαυρίδου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες, τις/τους υπεύθυνες /ους εκπαιδευτικούς των ομάδων για τη συμμετοχή τους  στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας 2015 και εύχεται καλή επιτυχία στις νικήτριες ομάδες στην τελική φάση.                     Η πρακτική δοκιμασία στην ανάπτυξη επιχειρημάτων και δομημένου προφορικού λόγου αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο στην προσωπικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών της κοινωνίας μας.
       Η Δνση Β΄/θμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά το  Δήμαρχο Βέροιας, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για την παραχώρηση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των Αγώνων καθώς και την υπάλληλο του Δήμου κα Ρητά Αντωνία και τις συνεργάτριες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ  κα  Μποτίτση Βασιλική και  κα  Τσέα Αθηνά για τη βοήθειά τους.