Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αρχείο

Η συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση είχε στόχο μεταξύ άλλων την συνεννόηση. Δυστυχώς η τελική εικόνα ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων.
 Την επόμενη ημέρα κατατέθηκε πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής με θέμα την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, την εφαρμογή και υλοποίηση τους. Κακό το timing, τη χρονική στιγμή που απαιτείται η μέγιστη συναίνεση. Αυτό όμως δεν αναιρεί την ανάγκη ενδελεχούς διερεύνησης και ουσιαστικής αναζήτησης των αιτιών και των ευθυνών για την πρωτοφανή οικονομική κρίση. Υποστήριζα πάντοτε ότι η κρίση έφερε τα μνημόνια και τα μνημόνια λιτότητας βάθυναν και επέτειναν την κρίση. Συνεπώς, η έρευνα θα έπρεπε να περιλαμβάνει ολόκληρη την περίοδο από το 2000 έως το 2015. Για να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι για πολιτικούς λόγους δεν εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια.
(https://www.facebook.com/theocharop)
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"