Αρχείο

Με το 21ο Ράλλυ Φίλιππος ξεκινά φέτος η αγωνιστική δραστηριότητα σε ότι αφορά το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας επιστρέφει στο μέλλον διοργανώνοντας έναν αγώνα Ράλλυ όπως είχαμε συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια.
Διήμερος, με παροχές, απαιτητικός, με 73,22 αγωνιστικά χιλιόμετρα στις γνώριμες όμορφες ειδικές διαδρομές του Νομού Ημαθίας, το 21ο Ράλλυ «Φίλιππος» είναι σίγουρο πως θα αποζημιώσει στο έπακρο θεατές, αγωνιζόμενους αλλά και τους  άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας «απλώνει» τον αγώνα, προσθέτοντας το Σάββατο 2 Μαΐου εκτός από τον Τεχνικό  Έλεγχο τις ώρες 11:00-14:00, την Πανηγυρική Εκκίνηση στις 17:00 και την 1η ειδική διαδρομή (μήκους 17,95 χλμ.) του αγώνα. Η ημέρα θα τελειώσει με το service των αγωνιστικών πριν σταθμεύσουν για την διάρκεια της νύχτας στο Parc Ferme. 
Την Κυριακή 3 Μαΐου και μετά το πρωινό 10λεπτο service η μάχη με τα χρονόμετρα θα δοθεί στις εναπομείναντες 2 ειδικές διαδρομές εκ των οποίων η μια θα επαναληφθεί και πριν τον τερματισμό. Η "μεγάλη" ειδική διαδρομή του αγώνα μήκους 23,11χλμ. επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια και μετά την απαίτηση πολλών αθλητών.
Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Ελιάς και θα ακολουθήσει η απονομή στον Πολυχώρο Ελιά.
Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας "βάζει τα δυνατά της" θέλοντας να δώσει σε αγωνιζόμενους και θεατές την μέγιστη απόλαυση. Εσύ θα λείπεις...;
 
Παροχές:
- Παράβολο Συμμετοχής 300€ για όλους
- Δωρεάν διαμονή το Σάββατο, στα πληρώματα εκτός νομού Ημαθίας
- Γεύμα την Κυριακή, με την απονομή των κυπέλλων
 
 
Γραφείο Τύπου 
21ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος
filipposrally.blogspot.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.