Αρχείο


Ημερίδα με θέμα «Τακτική Περιοδική και Διαρκής Επιμόρφωση Υπαλλήλων Εξεταστών Υποψηφίων Οδηγών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ. 

Την ημερίδα χαιρέτισαν η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης.
Σκοπός της ημερίδας ήταν η επιμόρφωση όλων των εξεταστών υποψηφίων οδηγών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά στην εξέταση των υποψηφίων οδηγών καθώς και ενημέρωση για τις σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές που αφορούν στον τομέα των Μεταφορών. «Θα ήθελα να εκφράσω την πλήρη στήριξη μου στο σημαντικό έργο όλων των υπαλλήλων, που παρά τις μεγάλες μειώσεις προσωπικού, μπορούν να ανταπεξέρχονται και σε αυτά τα καθήκοντα τους. Η οδική ασφάλεια αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες ποιότητας ζωής και πολιτισμού, και έτσι πρέπει να την παρέχουμε στους πολίτες.

Βασικός στόχος, είναι η αναγκαία και διαρκής επιμόρφωση των υπαλλήλων μας για να τους παρέχουμε γνώση και υπευθυνότητα, ώστε να βελτιωθεί το οδηγικό επίπεδο συμπεριφοράς όλων μας. Για όλα τα προαναφερθέντα φυσικά απαιτείται η στήριξη από την κεντρική διοίκηση έτσι ώστε να αναβαθμίζονται συνεχώς οι παροχές των υπηρεσιών μας στους πολίτες», επισήμανε ο κ. Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικότερα, τα θέματα που παρουσιάσθηκαν και αναλύθηκαν στην ημερίδα ήταν:
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την προβολή εκπαιδευτικών ταινιών μικρού μήκους για την οδική ασφάλεια αλλά και για τα σύγχρονα συστήματα εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία