Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Σχολή Αριστοτέλη πραγματοποίησε η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών. Την αντιπροσωπεία της Σχολής, τον  κ. Κοντοζαμάνη, τον Αρειοπαγίτη κ. Φουρλάνο,  την καθηγήτρια του ΔΠΘ κ. Γιούνη και τους 40 δόκιμους δικαστές υποδέχτηκε και καλωσόρισε στη Σχολή ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Μάντσιος. 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, κ. Απόστολος Αποστόλου, στο αμφιθέατρο της Σχολής, ανέφερε μεταξύ άλλων: 
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Νάουσας να σας φιλοξενεί στο σεπτό τέμενος της γνώσης, στο οποίο δίδαξε ο μέγιστος Δάσκαλος της αρχαιότητας, Αριστοτέλης, το μέγιστο των Ελλήνων, Αλέξανδρο. 

Ο  Δήμος Νάουσας βρίσκεται στην περήφανη θέση να φιλοξενεί  τους  σύγχρονους,  μελλοντικούς ηγήτορες  της Δικαιοσύνης, της αρετής  που είναι και ο σκοπός της Πολιτικής Τέχνης.  Με την ευχή να επαναλαμβάνει πάντα η Διοίκηση της Σχολής Δικαστών τα εναρκτήρια μαθήματά της στη Σχολή του Αριστοτέλη, ο Δήμος Νάουσας σας καλωσορίζει και εύχεται καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση του μαθήματός σας».
Τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης τους δικαστές θα υποδεχτεί και θα τους απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νάουσας, κ. Κουτσογιάννης. 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"