Αρχείο


Του Δημήτρη Δίντση
 
Η ομάδα της Χαρίεσσας  πήρε ένα εύκολο «τρίποντο» και ανέβηκε στην 5 θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της ΑΕ Καψόχωρας αποχαιρετά  την κατηγορία παρά τις προσπάθειες που έκανε  για να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.
Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά είχε το πάνω χέρι στον αγώνα. Εκτός από τα 3 τέρματα που πέτυχε δημιούργησε  και άλλες ευκαιρίες και προβλημάτισετην αντίπαλη ομάδα. 
Το πρώτο γκολ για την ΑΕΧ  ήρθε στο 30’  με ωραία ατομική προσπάθεια του Τοπαλίδη  ο οποίος έφτασε στην περιοχή «έσπασε» τη μπάλα στο αμαρκάριστο Παύλο Τσάλμα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτο  η Χαρίεσσα μπήκε με μεγάλη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες . 
Στο 75’  ωραία κάθετη πάσα από τον Χρυσαφίδη στον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο  και αυτός με ωραίο πλάσε έκανε το 2-0  φτάνοντας τα 11 προσωπικά του τέρματα στο πρωτάθλημα.
 Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παμπουχίδης στο 90’ ο  οποίος μετά από λάθος στην άμυνα της Καψόχωρας βρέθηκε μόνος και  πλάσαρε στην γωνία του Βρέττου.
Διαιτητής  της αναμέτρησης  ο κ. Λαζάρου  με βοηθούς τους κ. Γαβρά και κ.  Παυλίδη.
Συνθέσεις:
ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κανδηλίδης, Δίντσης (87′ Παμπουχίδης), Τσάλμας (73′ Γκίλτσης), Φείμ (65′ Χρυσαφίδης), Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης.
ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Μαυρίδης Μ. (46′ Σαντίδης), Σκούρα, Μαυρίδης Δ., Γκρίβα, Ζάγιος, Μοσχόπουλος, Βρεττός Κ. Πιπιλιάρης Κ. (83′ Παναγιωτόπουλος),. Τσαλαμπάνας, Πιπιλιάρης Γ.