Αρχείο

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο έρχεται μπροστά μας όσον αφορά το μπάσκετ του Ζαφειράκη και για το αντρικό τμήμα αλλά και για το παιδικό.
Η αντρική ομάδα του Ζαφειράκη στα πλαίσια της 2οης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 20:30 στο κλειστό της πόλης μας την ομάδα της Αριδαία, με διαιτητές τους Ντόγκα-Μητώνα.
Τρεις στροφές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου, η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει κατά 99% την τρίτη θέση του πρωταθλήματος και θα παλέψει σε αυτά τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια να διατηρήσει την 2η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή σε ισοβαθμία με την Αλεξάνδρεια.. Και επειδή την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στη γείτονα πόλη, η νίκη επί της Αριδαίας είναι μονόδρομος. Πολλά τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο καθώς Μυλωνάς και Ζιάννης είναι τραυματίες και αν προσθέσουμε και τον χρόνια απόντα Τούφα, βλέπουμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα στις θέσεις των γκαρντ. Όμως, τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μας με την συμπαράσταση των φιλάθλων που ελπίζουν να έχουν, είναι αποφασισμένα να κάνουν τα πάντα για τη νίκη, παίρνοντας έτσι και αγωνιστική (και μόνο) ρεβάνς για  αυτά που έζησαν στο παιχνίδι του α' γύρου.Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Αριδαίας τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. 
Όσον αφορά το παιδικό τμήμα, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τελικά την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 12:00 στο κλειστό της πόλης μας την ομάδα του Πιερικού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το έργο του Ζαφειράκη είναι αρκετά δύσκολο καθώς για να τερματίσει πρώτος και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, πρέπει να επικρατήσει επί του Πιερικού με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων, ώστε να καλύψει τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στη Κατερίνη. Το έργο της ομάδας μας είναι αρκετά δύσκολο και για αυτό χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου της πόλης, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα παιδιά μας, είναι αποφασισμένα να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την νίκη και την κάλυψη της διαφοράς και πραγματικά αξίζουν τη συμπαράσταση μας και το δυνατό μας χειροκρότημα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντόγκας-Μητώνας.