Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συναδέλφισσσά μας Παρασκευόπουλου Αναστασία και αφορά χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα, η γραμματεία του ΠΑΜΕ Ημαθίας οργανώνει αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη, ώρα 11:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας με στόχο να εξασφαλιστεί η δωρεάν παροχή φαρμάκων και θεραπειών, στον ΕΟΠΥΥ Βέροιας.
Το 2010 αρρώστησε από νεοπλασματική νευροπάθεια  και είναι παραπληγική. Από το 2011 είναι σε αναπηρική σύνταξη με 81% αναπηρία, μέχρι το Μάιο του 2013 λόγω της σοβαρής πάθησης ήταν εξασφαλισμένη η δωρεάν παροχή φαρμάκων, στη συνέχεια καταργήθηκε από τον ΕΟΠΥΥ με απόφαση του Υπουργείου Υγείας και σήμερα είναι αναγκασμένη να πληρώνει συμμετοχή σε φάρμακα και θεραπείες 300 έως και 500€ το μήνα, με άνεργη οικογένεια.
Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους στο συλλαλητήριο που καλεί  Εργατικού Κέντρου Νάουσας την Τετάρτη 1 Απρίλη, 6:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Νάουσας με αίτημα δημόσια – δωρεάν υγεία για όλους χωρίς εξαιρέσεις, καμία επιχειρηματική δράση στην υγεία πρόνοια.
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"