Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

 
Τομεάρχης Οικονομικών, με αρμοδιότητες στον τομέα Φορολογικής Πολιτικής, αναλαμβάνει ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, μετά από συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
 
Σε δήλωση του ο Βουλευτής Ημαθίας και Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής αναφέρει:
 
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για μένα η θέση του τομεάρχη φορολογικής πολιτικής, της Νέας Δημοκρατίας, μια θέση που έχει αυξημένες και σημαντικές απαιτήσεις, δεδομένου και της οικονομικής συγκυρίας την οποία διέρχεται η Χώρα.
 
Επιδίωξη μου είναι να λειτουργήσω τεκμηριωμένα, αποφασιστικά αλλά και συναινετικά απέναντι σε ζητήματα που μπορούν να αποτελέσουν κοινό τόπο ευρύτερων συνεργασιών και βελτίωσης του φορολογικού πλαισίου, με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη. 
 
Σε αυτή την κατεύθυνση, χρειάζεται μια νέα κοινωνική συμφωνία, μια νέα  πολιτική πρόταση που θα την συνδιαμορφώσουμε με τους κοινωνικούς εταίρους».
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"