Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο της Ένωσης  Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (ΕΚΑΔΕΗ) αφιερωμένο στην γυναίκα με τίτλο: « Οι αφανείς αδελφές του Skakespeare στην εκπαίδευση» Γυναίκες, Λογοτεχνία και Εκπαιδευτική Διαδικασία» που διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Σχολική Συμβούλο Αγγλικής κα Καλλιόπη Κιοκπάσογλου  την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015  στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας με εισηγήτρια την κ. Κατερίνα Κίτση-Μυτάκου , Αναπλ. Καθηγήτρια Αγγλικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Στο σεμινάριο αυτό οι καθηγητές Αγγλικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική και απολαυστική ομιλία της κ. Κίτση σχετικά με τις γυναίκες λογοτέχνες, την γυναικεία παρουσία στην λογοτεχνία, την εξέλιξή της στην πορεία του χρόνου και πώς να τη εντάξουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"