Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο


Το Σάββατο 07-03-2015 η Ε.Α.Υ.Ν. Ημαθίας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο ΜΟΥΡΤΗ Απόστολο και τον Γ. Γραμματέα ΚΩΣΤΟΥΛΗ Κων/νο πραγματοποίησε  συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ημαθίας κ.κ. ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ Φρόσω και ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗ Γεώργιο καθώς και το συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. ΧΑΜΠΙΔΗ Δημήτριο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αφού η Ε.Α.Υ.Ν. Ημαθίας συνεχάρη τους βουλευτές για την εκλογή τους, τους ενημέρωσε για τα προβλήματα των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ημαθίας. Μεταξύ άλλων έγινε λόγος για :                  
α) τον απαρχαιωμένο στόλο των υπηρεσιακών Οχημάτων που καθίστανται επικίνδυνα για οδήγηση ενώ  η συντήρηση τους έχει πολύ μεγάλο κόστος.
β) την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού σε όλες τις Υπηρεσίες. 
γ) την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού.  
δ) την απασχόληση με αλλότρια καθήκοντα (γήπεδα, μέτρα τάξης).
ε) την εφαρμογή της απόφασης του Σ.Τ.Ε για την άμεση επιστροφή των  αναδρομικών, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη για άμεση επίλυση του προβλήματος των κρατητηρίων με την μακροχρόνια παραμονή των υποδίκων – καταδίκων κρατουμένων μετατρέποντας τα αστυνομικά κρατητήρια σε φυλακές.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"