Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Η Ελλάδα κατέβαλε την πρώτη δόση των 310 εκατομμυρίων ευρώ που όφειλε να πληρώσει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προλαβαίνοντας τη σχετική διορία, η οποία έληγε σήμερα Παρασκευή, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο ελληνική κυβερνητική πηγή.
Η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει συνολικά σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ στο ΔΝΤ μέσα στον Μάρτιο. Τα υπόλοιπα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν σε δυο δόσεις, μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.
Σε περίπτωση μη πληρωμής, η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που αδυνατεί να αποπληρώσει το χρέος της στο Ταμείο.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει έντονο χρηματοδοτικό πρόβλημα τον Μάρτιο λόγω των αναγκών του Δημοσίου και του χρέους που θα πρέπει να εξυπηρετηθεί εντός του μήνα.
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"