Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Την Τρίτη 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο ΥΦΑΔΙ η προγραμματισμένη συνάντηση συνεργασίας των μελών του, με τα στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας .
 Η ψυχολόγος Δ. Τσίτσα και οι κοινωνικοί λειτουργοί Αθ. Καλαϊτζίδου και Αλ. Καλαϊτζίδου, συναντήθηκαν με ομάδα ατόμων που παρακολουθούν τα προγράμματα του ΥΦΑΔΙΟΥ, στο πλαίσιο της παροχής εξατομικευμένης και ομαδικής συμβουλευτικής των ΑμεΑ και των οικογενειών τους. Ακολούθησε συνεργασία με το προσωπικό και τους εθελοντές, με στόχο τη διαχείριση και την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων που προκύπτουν από την παρακολούθηση των ΑμεΑ. Τέλος, προγραμματίστηκε για τις 23 Μαρτίου συνάντηση συνεργασίας στη Βέροια στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας με το προσωπικό και τους εθελοντές, προκειμένου να γίνει εξατομικευμένη και εξειδικευμένη προσέγγιση της κάθε περίπτωσης.   
 
 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"