Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

H Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας  και η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας  διοργανώνουν εκδήλωση- προβολή ταινίας  με αφορμή την Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας.
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 8.30.μ.μ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Την ταινία θα προλογίσει η Διευθύντρια ΔευτεροΒάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας , κα Αναστασία Μαυρίδου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 
 
Violette
Βέλγιο-Γαλλία 2013/Διάρκεια 132’
Σκηνοθεσία-σενάριο: Martin Provost. Ηθοποιοί:Emmanuelle Devos, Sandrine Kiberlain, Olivier Gourmet, Nathalie Richard.
H Βιολέτ Λεντύκ, που γεννήθηκε εκτός γάμου στις αρχές του περασμένου αιώνα, συναντά τη Σιμόν Μποβουάρ στα μεταπολεμικά χρόνια στο Σαν Ζερμέν ντε Πρε. Έτσι αρχίζει μια έντονη σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, στην οποία η Βιολέτ θα αναζητήσει την ελευθερία της μέσω της γραφής ενώ η Σιμόν είναι πεπεισμένη ότι κρατά στα χέρια της το μέλλον μια αντισυμβατικής συγγραφέως. 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"