Αρχείο


Σε αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Δρόμων Αντοχής, στις 28/2/ και 1/3/ 2015, στο Μέτσοβο.  Οι αγώνες ήταν χαρακτηρισμένοι και ως διεθνείς αφού αναρτήθηκε και η αντίστοιχη βαθμολογία των συμμετεχόντων αθλητών και στην F.I.S. Αγωνιστικά ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, πέτυχε τις περισσότερες νίκες έναντι των υπολοίπων συλλόγων που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά τρία αγωνίσματα σε δύο μέρες ως εξής: ατομικό σπριντ, ομαδικό σπριντ και απόσταση 3, 5km και 10km. Toν τίτλο της πρωταθλήτριας στην κατηγορία της, κέρδισε επάξια η Αναστασιάδου Ελίζα, χαρίζοντας στον Ε.Ο.Σ Νάουσας, τρία χρυσά μετάλλια, δύο στα ατομικά αγωνίσματα (sprint-αντοχή) και ένα στο ομαδικό sprint, μαζί με την συναθλήτριά της, Γιαννακοβίτη Φαίη, η οποία κέρδισε την δεύτερη και τρίτη θέση στην απόσταση και στο sprint. Παρά το μικρό της ηλικίας τους πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία τωνγυναικών, αφήνοντας πίσω παραδοσιακά φαβορί, με ιδιαίτερη άνεση.

Εξαιρετική προσπάθεια κατέβαλλε ο Αργύρης Σεραφείμ, κερδίζοντας την τρίτη θέση στο sprint, ενώ ο Δημήτρης Μπατσής ακολουθώντας τον, κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η Γωγώ Νιμπίτη κέρδισε τις εντυπώσεις κατακτώντας την δεύτερη θέση στο sprint, και την τρίτη θέση στην απόσταση. Το χειροκρότημα και τα εύσημα σίγουρα απονεμήθηκαν στον Ε.Ο.Σ Νάουσας, με την άριστη αγωνιστική εικόνα που αποτυπώθηκε στα επίσημα αποτελέσματα της Ε.Ο.Χ, και έχουν ως εξής:

ΑΤΟΜΙΚΟ SPRINT 1.200m
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 2η Νιμπίτη Γεωργία, 4η Τζουβάρα Χαρίκλεια

ΕΦΗΒΟΙ: 3ος Σεραφείμ Αργύρης, 4ος Μπατσής Δημήτρης

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2: 1η Αναστασιάδου Ελίζα

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1: 3η Γιαννακοβίτη Φαίη

ΠΑΙΔΕΣ 1: 2ος Αναστασιάδης Γιώργος

ΟΜΑΔΙΚΟ SPRINT ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1.200m x 3
1η θέση: Αναστασιάδου Ελίζα-Γιαννακοβίτη Φαίη
4η θέση: Νιμπίτη Γεωργία-Τζουβάρα Χαρίκλεια