Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

Την αγορά 500 μεταλλικών κάδων κοινών απορριμμάτων δρομολογεί ο Δήμος Ηρωικής πόλης Νάουσας. Πρόκειται για μεταλλικούς κάδους 1.300 λίτρων, νέας τεχνολογίας, ελαφρύτερους και ανθεκτικότερους.
 Η αγορά τους εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου για τα απορρίμματα και την διαχείρισή τους, που μεταξύ άλλων προβλέπει υπογειοποίηση κάδων (πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο), ημιυπογειοποίηση κάδων, οργανωμένη και ανταποδοτική ανακύκλωση, κομποστοποίηση και ειδική ανακύκλωση γυαλιού, το οποίο προβλέπεται ότι θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.   Τα οφέλη για τους δημότες θα είναι πολλαπλά, καθώς αναμένεται, με την μείωση του όγκου των οργανικών και των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, ελάφρυνση στα ανταποδοτικά τέλη. 
Οι νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε οριοθετημένα σημεία, θα είναι αριθμημένοι και θα πλένονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μια προσπάθεια αποδοτικής λειτουργίας του συστήματος. Το κόστος του προγράμματος προμήθειας των κάδων ανέρχεται σε 200,000 ευρώ και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από ίδιους πόρους του Δήμου στο πλαίσιο αναμόρφωσης του τεχνικού προγράμματος και εξοικονόμησης κονδυλίων. 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"