Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο


Με το έργο με τίτλο ''Ο τόπος μου-Άγιος Νικόλαος'' διακρίθηκε (επιλέχθηκε μέσα στα 25 καλύτερα έργα) στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό decoupage για επιτραπέζια - επιδαπέδια xειροτεχνικά διακοσμητικά - χρηστικά αντικείμενα Ελλήνων Δημιουργών, η Ναουσαία Σωτηρία Γουργούτα. 
Τα έργα αξιολογήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. και θα παρουσιαστούν - εκτεθούν δωρεάν και θα πωληθούν:

Α) Στην έκθεση ''The Decoupage Show'', που θα διεξαχθεί στον χώρο Πολιτισμού & Τεχνών της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. - Παύλου Μελά 22, 1ος όροφος (10μέτρα απο Τσιμισκή-Διαγώνιος) στη Θεσσαλονίκη, από 2 Μαρτίου 2015.

Β) Στο 1ο Ευρωπαικό Συνέδριο Παραδοσιακού Decoupage, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Royal Olympic Hotel, στις 20 - 24 Μαίου 2015, με τη συμμετοχή πλείστων Δημιουργών - Καλλιτεχνών Decoupers από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα.

Τα 25 προκριθέντα έργα Decoupage του διαγωνισμού, θα εκτεθούν Δωρεάν στο περίπτερο της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. στον εκθεσιακό χώροτου Συνεδρίου (Επίσημη Συμμετοχή ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"