Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου ,το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Βορείου Ελλάδος , στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο στην Βέροια. Πήραν μέρος 25 σύλλογοι με πάνω από 300 αθλητές.
 Από την πόλη μας πήρε μέρος ο Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με 4 αθλητές που συνόδευε ο προπονητής τους κ. Γεώργιος Καισαρίδης . Και οι 4 αθλητές πήραν μέρος στο FIGHTING ( όρθια μάχη με λακτίσματα και γροθιές που επιβεβλημένο είναι στην συνέχεια μετά από ανατροπή η μάχη να συνεχιστεί με την μορφή πάλης στο έδαφος),και έφεραν τα εξής αποτελέσματα στις κατηγορίες τους : Θεοδώρα Φειδάντση 2η , Βασίλης Καρατσιόλης 3ος , Λίτος Χρήστος 3ος  και Μίγγας Κων/νος 4ος . Σύνολο 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές , ευχαριστεί τους γονείς και τονίζει  «ότι πρώτα μετράει η συμμετοχή και μετά η διάκριση» .
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"