Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

Έπεσε η αυλαία των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης Β. Ελλάδας κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων Α-Β που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015.
Στους αγώνες που αποτελούν το σημαντικότερο τεστ μετά το Πανελλήνιους θερινούς συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές οι οποίοι είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής από κάθε άκρη της Βόρειας Ελλάδας.
Η Κ.Α. Νάουσα, που συμμετείχε για 2η φορά στους συγκεκριμένους αγώνες, έδωσε το παρών με 8 αθλητές- τριες, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι, οι οποίοι συμμετείχαν σε 23 ατομικά αγωνίσματα και 3 ομαδικά.
Για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και οι επιτυχίες αφού ο πρωτοπόρος σύλλογος της Νάουσας κατέκτησε 7 μετάλλια (2 ασημένια και 5 χάλκινα), είχε 16 οχτάδες, 18 νέα ατομικά και ομαδικά ρεκόρ ξεπερνώντας άλλη μια φορά τις επιδόσεις της προηγούμενης χρονιάς. 
Η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Λαζαρίδης Βασίλειος συγχαίρουν τους αθλητές και δεσμεύονται για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. 
Επόμενο ραντεβού ,για να λήξει ο χειμερινός κύκλος, το International Swim Meeting στο Βερολινό στα τέλη Φεβρουαρίου όπου η Κ.Α.Ν. θα συμμετάσχει με 8 αθλητές.
Αναλυτικά οι 8 αθλητές που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες ήταν:
Μπιτέρνας Παναγιώτης 3 χάλκινα 200-400-1500μ ελεύθερο Παμπαίδων Α
Ταχυδρομίδου Δέσποινα 2 ασημένια 100-200μ πεταλούδα και 1 χάλκινο στα 400μ Μ.Α. Παγκορασίδων Β
Δημούλα Ευγενία 1 χάλκινο στα 800μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β
Νούση Ναυσικά 4η  στα 50μ. πρόσθιο Κορασίδων
Λαφάρα Αφροδίτη 8η στα 100μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β
Δεληχρήστου Ευθυμία 9η στα 200μ. ύπτιο Παγκορασίδων Β
Γεωργογιάννης Νικόλαος 16ος στα 50μ ελεύθερο Παίδων
Γιαννακίδου Αφροδίτη 13η στα 50μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β
4x200μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β 5η θέση 
(Δεληχρήστου, Δημούλα, Λαφάρα, Ταχυδρομίδου)
4x100μ ελεύθερο και 4x100 Μ.Ο. Παγκορασίδων Β 6η θέση 
(Γιαννακίδου, Δημούλα, Λαφάρα, Ταχυδρομίδου) 
(Δεληχρήστου, Δημούλα, Λαφάρα, Ταχυδρομίδου)
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"