Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο


Σύσκεψη, με πρωτοβουλία του διοικητικού συμβουλίου της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγής Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στην οποία συμμετείχαν οι κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία. 
Το δ.σ της Κοινοπραξίας ενημέρωσε τους βουλευτές για τα συνολικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος της Ημαθίας. Ειδικότερα τα ζητήματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής: Δυνατότητα άρσης του ρωσικού εμπάργκο και συνέχιση των μέτρων στήριξης του ροδακίνου από την Ε.Ε και τη νέα καλλιεργητική περίοδο.

Φορολογικά ζητήματα που αφορούν τους αγρότες και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Θέματα μείωσης των υπέρμετρων ασφαλιστικών εισφορών των αλλοδαπών μετακλητών γης. Θέματα αναδιοργάνωσης του συστήματος των συλλογικών αγροτικών οργανώσεων.

Εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου και χρηματοδοτικές ρυθμίσεις των αγροτικών συνεταιρισμών. Λήψη μέτρων για την εξυγίανση του εμπορικού συστήματος των συμπύρηνων και επιτραπέζιων ροδακίνων. Η σύσκεψη διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Συμμετείχαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Κώστας Λαπαβίτσας και κα. Φρόσω Καρασαρλίδου.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"