Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

 
Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους το ΠΟΤΑΜΙ και το ανέδειξαν σε 6η δύναμη στην Ημαθία και 4η δύναμη Πανελληνίως. Το καινούργιο αυτό κίνημα αποκτά πλέον κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία θεωρώ ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές και τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο κοινό αγώνα που κάναμε, ενώ  ιδιαίτερα χαιρετίζω την πρωτιά του Σωτ. Κουπίδη.
Θεωρώ τιμή μου που συνέβαλα στην πρώτη εκλογική μάχη και την αξιοπρεπή εμφάνιση της παράταξης. Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς όλους όσους με βοήθησαν και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί.
Τέλος εύχομαι στην νέα ελληνική κυβέρνηση να επιτύχει στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.-
 
26/1/2015 
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"