Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

  
«Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τους πολίτες της Ημαθίας. Η εμπιστοσύνη, η στήριξη και η αγάπη τους αυξάνουν τις ευθύνες μου. Η δέσμευση μου ισχύει στο ακέραιο: θα είμαι δίπλα στον πολίτη της Ημαθίας, με αλήθεια, με έργα και πράξεις. 
Στη δημοκρατία είναι πάντα σεβαστή η ετυμηγορία των πολιτών και οφείλω να συγχαρώ το Σύριζα και τα στελέχη του. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι ήταν μια υπεύθυνη κυβέρνηση. Θα αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως υπεύθυνη αντιπολίτευση. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου, που έδωσαν μαζί μου αυτή τη δύσκολη μάχη. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους αγωνιστές αυτής της παράταξης, τους πολίτες που έμειναν όρθιοι και στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία. Σε αυτούς οφείλει τα πάντα αυτή η παράταξη. Κυρίως όμως οφείλει να τους δώσει και πάλι υπερηφάνεια και πίστη σε μία νικηφόρα πορεία και προοπτική».
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"