Αρχείο


Γράφει η Βούλα Καραΐσκου *  
Innovation No Ammonia.
Αν βάφεις τα μαλλιά σου, αυτές οι τρεις λέξεις θα αλλάξουν όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα. H επανάσταση έγινε στα εργαστήρια της L’Oréal Professionnel, ονομάζεται ΙΝΟΑ και είναι η νέα γενιά μόνιμης βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία. A dream come true! 
Χρόνια τώρα οι εταιρίες καλλυντικών προσπαθούν να βρουν μια φόρμουλα μόνιμης βαφής που να μην έχει ανάγκη την αμμωνία για να καλύψει αποτελεσματικά τα λευκά, να προσφέρει πλούσιο, σταθερό χρώμα και ταυτόχρονα μια ευχάριστη εμπειρία beauté, χωρίς αυτή την χαρακτηριστική δυσάρεστη μυρωδιά.

Οι ερευνητές της L’Oréal Professionnel το κατάφεραν στη σύνθεση της INOA: αφαίρεσαν την αμμωνία και πρόσθεσαν ένα πρωτοποριακό σύστημα, το Oil Delivery System: πρόκειται για μια βάση λαδιού που αγκαλιάζει την τρίχα και αυξάνει τη δράση του αλκαλικού παράγοντα (ΜΕΑ) ο οποίος έλκεται από τα μόρια νερού της τρίχας και έτσι εισχωρεί σε αυτήν χωρίς να καταστρέφει το προστατευτικό φιλμ της.

Και το καλύτερο: ο συγκεκριμένος αλκαλικός παράγοντας είναι άοσμος, πράγμα που σημαίνει πως… αποστολή εξετελέσθη: η INOA είναι μια μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία που σέβεται την τρίχα και το ευαίσθητο τριχωτό (τέλος σε κνησμό και ερεθισμούς), είναι άοσμη και δίνει χρώμα απόλυτα ομοιόμορφο και λαμπερό από τη ρίζα μέχρι τις άκρες με τέλεια κάλυψη των λευκών.

Η εφαρμογή της είναι μια ιεροτελεστία: ο colorist θα αναμείξει μπροστά στα μάτια σου το σύστημα τριών προϊόντων μέχρι να δημιουργηθεί μαι βελούδινη κρέμα και αφού την εφαρμόσει, θα περιμένεις 30 λεπτά. Η ΙΝΟΑ μπορεί να ξανοίξει μέχρι 3 τόνους τα μαλλιά ή να τα σκουρύνει- όσο για την χρωματική γκάμα της, προσφέρει 50 και πλέον ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Μήπως ήρθε η ώρα να την δοκιμάσεις;;;

* η Βούλα Καραΐσκου είναι hair expert – πιστοποιημένος colorist της Loreal Professionel

Κομμωτήριο Fairy Hair
Καραΐσκου Βούλα
Δημαρχίας 31 – Νάουσα
Τηλ.: 2332502870