Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

 
Με έναν ανανεωμένο και εμπλουτισμένο ιστότοπο (www.lazarostsavdaridis.grσυνεχίζει την έντονη προεκλογική του δραστηριότητα ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
 Ο νέος ιστότοπος, έχει πιο άνετη ροή πληροφοριών, καλύτερη παρουσίαση των ειδήσεων και των δραστηριοτήτων του Υπ. Βουλευτή, προσαρμόζεται απόλυτα στην οθόνη κάθε ηλεκτρονικής συσκευής, από κινητό μέχρι web tv και συνεργάζεται άριστα με τα social media και τις μηχανές αναζήτησης,  
 
Στο καλωσόρισμα του, στην αρχική σελίδα του νέου του διαδικτυακού τόπου, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημειώνει:
 
«Φίλες και Φίλοι, σας καλωσορίζω στον ανανεωμένο, εξελιγμένο και εμπλουτισμένο διαδικτυακό τόπο μου, η φιλοσοφία του οποίου αντανακλά το όραμα και την πρόταση που έχω για την Ημαθία και τους ανθρώπους της.  Μία φιλοσοφία που διαπνέεται από την ανάγκη διαρκούς βελτίωσης των ατόμων και της κοινωνίας, αμεσότητας και αξιοπιστίας στην επικοινωνία, και αναζήτησης της καινοτομίας και της πρωτοβουλίας, προκειμένου να ανταποκριθούμε ως μονάδες αλλά και ως σύνολο με επάρκεια στις απαιτήσεις της νέας εποχής».
 
Το σχετικό link της ανανεωμένης ιστοσελίδας παραμένει το http://www.lazarostsavdaridis.gr
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"