Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Λυκείου των Ελληνίδων για τα χορευτικά τμήματα των Ενηλίκων και Χορωδίας.
Η βραδιά ξεκίνησε με τις ευχές της προέδρου, κα.Βάσως Μπάιτση για Καλή Χρονιά,ευλογημένη με υγεία ,αγάπη,χαρά και δημιουργία.Στη συνέχεια, προέβη σε ανασκόπηση των σημαντικότερων εκδηλώσεων της προηγούμενης χρονιάς και έκανε αναφορά στις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το νέο έτος. Το λόγο έδωσε στον Δήμαρχο που με την σειρά του ευχήθηκε Καλή Χρονιά.

Το παρόν στην κοπή της βασιλόπιτας έδωσε ο Δήμαρχος, κ.Νικόλαος Κουτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.Δημήτριος Μάντσιος και κα.Χρυσούλα Πασχούλα, ο πρόεδρος 
Ευξείνου Λέσχης Ποντίων, κ.Φώτης Φανιάδης και η ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών κα.Λία Ναουμίδου που πρόσφερε δώρα.
Οι τυχεροί που έτυχαν τα φλουριά ήταν η κα.Ζαφειρούλα Πιττάκη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΛΕΝ και η κα.Γεωργία Γκέσιου, Αντιπρόεδρος του ΛΕΝ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"