Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Ημαθιώτη / Ημαθιώτισσα,
Tα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας πραγματοποιεί μία μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει δύο μεγάλους στόχους: από τη μία να ξεπεράσει οριστικά προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών, που όλοι ξέραμε ότι υπάρχουν και από την άλλη να ξεπεράσει το σοκ του Μνημονίου και να πετύχει πραγματική και υγιής ανάπτυξη.
Είναι γεγονός ότι ήδη διανύσαμε το μεγαλύτερο μέρος μίας ανηφορικής πορείας, με πολλές θυσίες, αρκετές αδικίες, αλλά πάνω από όλα με μία μεγάλη κατάκτηση: να παραμείνουμε μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, που η NΔ και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας είχαν βάλει από το 1979 και να είμαστε μία χώρα με κοινωνική σταθερότητα και ασφάλεια.
Σε αυτή ακριβώς την κρίσιμη στιγμή, όπου έπρεπε όλοι να σεβαστούν τις θυσίες σου και να ενισχύσουν την εθνική προσπάθεια για να διαπραγματευτούμε την οριστική έξοδό μας από το Μνημόνιο, κάποιοι επέλεξαν να λειτουργήσουν με βάση τις προσωπικές τους  σκοπιμότητες και να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές.
Συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών για τη Χώρα και αφουγκραζόμενος το ξεκάθαρο αίτημα των πολιτών για ριζική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού των κομμάτων με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, αποδέχτηκα την τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ημαθία. Συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα με την παράταξη που υπηρετώ με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια. Την Παράταξη της ευθύνης και των μεγάλων στρατηγικών επιλογών. Τnν Παράταξη, που ανεξάρτητα από λάθη και παραλείψεις πάντα έδινε τον αγώνα για να σταθεί όρθια η Πατρίδα. 
Ήρθε η στιγμή, λοιπόν , να βγει η νέα γενιά μπροστά και να αποτελέσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, διεκδικώντας με δυναμισμό για την Ημαθία όσα της αξίζουν. 
Στόχος μας είναι η Ημαθία, αξιοποιώντας τον πλούτο της και το ανθρώπινο δυναμικό της, να βγει από την απομόνωση και να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας.
Σ’ αυτόν τον αγώνα σε καλώ να συμμετέχεις.
Για την Ελλάδα, για την Ημαθία, για τα παιδιά μας.
 
«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΙΑ»
Φιλικά,
Τάσος  Μπαρτζώκας
Δικηγόρος - Υποψ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"