Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

Συνάντηση με την Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Τ. Μπούρτσου, τους διευθυντές των κλινικών, τους νοσοκομειακούς γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, είχε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.
 
Συζητήθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου αλλά και το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον περιορισμό του αριθμού των εφημεριών.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Βεσυρόπουλος δήλωσε:
 
«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, μια ανοιχτή συζήτηση. Οι δικές μου προτάσεις είναι δύο. Ρεαλιστικές και συγκεκριμένες. Πρώτον, πρέπει να επανεξεταστεί η διάταξη για τον περιορισμό του αριθμού των εφημεριών των γιατρών στα περιφερειακά νοσοκομεία, όπως του νομού Ημαθίας.
 
Όταν υπάρχει υποστελέχωση και αυξημένες ανάγκες δεν μπορεί να έχει τεθεί όριο για 4 μόνο εφημερίες το μήνα.
Η δεύτερη πρόταση μου, την οποία κατέθεσα δημόσια, είναι η θεσμοθέτηση ειδικότητας επείγουσας ιατρικής.
 
Με αυτή την ειδικότητα θα υπάρχει καλύτερη περίθαλψη των πολιτών στα περιφερειακά ιατρεία αλλά και θα αποσυμφορηθούν τα επείγοντα περιστατικά των δημόσιων νοσοκομείων. Οι γιατροί που κάνουν βάρδια εκεί θα μπορούν να πάνε στις κλινικές για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν και να υπάρξουν καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες.
 
Είναι δεδομένο ότι, την επόμενη μέρα, θα διεκδικήσω δυναμικά την υλοποίηση των δύο αυτών προτάσεων».
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"