Αρχείο


Στη Νάουσα βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης 7ης Ιανουαρίου, ο Βουλευτής Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ στην Περιφερειακή μας Ενότητα για τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ. Τσαβδαρίδης παραβρέθηκε στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στο πανηγυρίζον ομώνυμο Μοναστήρι, ενώ ακολούθως επισκέφθηκε το Δημαρχείο, έχοντας επί μακρόν συνομιλία με τον δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη και τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους κ. Μάντσιο και Λογδανίδη, για ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ακολούθησε επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή στον οινοποιητικό συνεταιρισμό ΒΑΕΝΙ, όπου και συζήτησε με τον πρόεδρο του κ. Φουντούλη τις δυνατότητες αναβάθμισης της πρωτοπόρας αυτής μονάδας στον χώρο της μεταποίησης της αμπελουργίας.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Τσαβδαρίδης ανέφερε:«Με χαρά βρέθηκα σήμερα στον Δήμο της Νάουσας, την γενέτειρα περιοχή του πατέρα μου, λαμβάνοντας την ευλογία της Γερόντισσας Μεθοδίας του Προδρόμου.
Συζήτησα με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Κουτσογιάννη και τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους, τις προοπτικές στήριξης, εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δράσεων που ετοιμάζει η Δημοτική του Αρχή.

Επίσης συναντήθηκα με τον πρόεδρο του ΒΑΕΝΙ κ. Γιώργο Φουντούλη, στα πλαίσια των συνεχών μας επαφών την περασμένη περίοδο για την στήριξη αυτής της πρωτοπόρας μονάδας στον μεταποιητικό-οινοποιητικό κλάδο, η οποία, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο της.